Produkty pro válec na bonbony (9)

Medové bonbóny

Medové bonbóny

Bonbóny "boulles miellines" jsou neodolatelnou sladkostí, která potěší jak malé, tak velké. S jejich sladkou chutí a jemnou texturou jsou tyto bonbóny ideální pro sladkou přestávku nebo pro zpestření vašich společenských chvil. Každá koule je pečlivě vyrobena, aby zaručila explozivní chuťový zážitek, spojující chuť medu s útulnou sladkostí. Ať už na oslavu, narozeniny nebo jen tak pro radost, tyto bonbóny jsou ideální volbou. Začleněním do vašeho každodenního života přinášíte do každého okamžiku kousek sladkosti a štěstí.
Kakaové extrakty

Kakaové extrakty

(Extrakt Theobroma cacao) Díky historickému know-how v oblasti výběru kakaových bobů z různých původů (Pobřeží slonoviny, Venezuela atd.) vyvíjíme a vyrábíme kompletní řady kakaových extraktů s aromatickými a fyzikálně-chemickými profily zaměřenými na požadavky každého trhu. Naše dovednosti získané ve spolupráci s producenty kakaa nám umožňují poskytnout přizpůsobenou odpověď, která odpovídá technologickým, regulačním a marketingovým požadavkům projektů našich klientů. Extrakce pomocí těkavého rozpouštědla: konkrétní a absolutní kakaové extrakty. Extrahování pomocí etanolového alkoholu: oleoresiny a extrakty kakaa různých koncentrací. Měkká extrakce pomocí etanolového alkoholu: kakaové infuze. Alkoholická destilace: kakaové alkoholáty.
Čokoládové sušenky - Měkké

Čokoládové sušenky - Měkké

Ručně vyrábí své vonné fondanty z pečlivě vybraných surovin: veganského vosku, vonných olejů z Grasse a práškových mika barev, což zaručuje vysoce kvalitní produkt, bez toxických emisí a biologicky rozložitelný. Naše vonné fondanty jemně rozptylují své vůně ve vašem interiéru. Stačí zahřát fondant v aromalampě, aby pomalu uvolnil vůni, kterou obsahuje. Jakmile je použití dokončeno, vonný vosk se zpevní (při pokojové teplotě) a lze jej snadno odstranit pro změnu vůně. Již použitý vosk lze znovu použít později. Vonné fondanty Candy Fondant jsou opakovaně použitelné 3 až 4krát. Velký fondant může uvolňovat svou vůni po dobu přibližně dvaceti hodin v závislosti na vybrané vůni.
Lískové makronky - Středověké sušenky

Lískové makronky - Středověké sušenky

Makronky byly vytvořeny v arabských zemích, když Evropané začali plout daleko od svých domovů. Ve středověku označoval termín "makronka" dva různé produkty: koláč, ale také polévku s prvky z mouky, kterou se jedlo s nastrouhaným sýrem, skořicí a šafránem, a která byla od 17. století nazývána "makarony". Makronka se objevila v Evropě ve středověku, především v Itálii, pod názvem maccherone. Když se Catherine de Medici provdala, údajně ji podávala na svatbě vévody Anny de Joyeuse v Ardèche v roce 1581. Objevila se v Saint-Jean-de-Luz v roce 1660, kde cukrář nabídl makronky králi Ludvíku XIV. na jeho svatbě. V Paříži je od roku 1682 podávali královským rodinám úředníci jménem Dalloyau. Po objevení této cukrovinky ve Francii mnoho regionů převzalo a přizpůsobilo recept. Tato emulace činí původ makronek fascinujícím. Čistá hmotnost: 150 g
Asortiment karamel - CUKROVINKY

Asortiment karamel - CUKROVINKY

Ingredience: cukr, smetana, bílá čokoláda původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), glukóza, trimolin, hořká čokoláda 66% původ mimo EU (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), máslo, mandlová pasta, praliné, kousky maliny, kandované pomeranče, kešu ořechy, nugát (cukr, mandle, med, voda, glukóza, pistácie, lískové ořechy, vaječný bílek, moučkový cukr), jahodová ovocná pasta (cukr, jahodová pyré, glukóza, trimolin, žlutá pektin, kyselina citrónová, voda), káva.
Calissons z Provence - Calissons sladkosti z Provence

Calissons z Provence - Calissons sladkosti z Provence

Náš calisson de Provence je vařený v kotli tradičními metodami. Najdete v něm všechny chutě mandlí, kandovaného melounu a kandované pomerančové kůry v této oválné delikatesě s špičatými konci, jejíž tvar jí dodává originalitu. Perfektní pro jakoukoli příležitost! Znáte původ Calisson de Provence? Calisson je jedním z 13 provensálských vánočních dezertů. Nejlépe je známý jako emblém města Aix-en-Provence. Existuje několik legend obklopujících Calisson, ale nejznámější sahá až do 15. století s králem Reném z Anjou, posledním hrabětem z Provence. Říká se, že požádal cukráře, aby vyrobil sladkost pro svou ženu, Jeanne de Laval. Když se jednou usmála, jeden z jejích příbuzných řekl: Di calin soun ("To jsou objetí"). Calisson se narodil.
Cacao Crunchiella Truffles

Cacao Crunchiella Truffles

Truffles Crunchiella Recept na 25 truffles ● 1 sklenice Crunchiella O Mà! ● 100 g kakaa v prášku Naplnit silikonovou formu na mini polokoule Crunchiella O Mà! Umístit do mrazáku na celou noc, aby se polokoule zpevnily. Druhý den vyjmout polokoule Crunchiella O Mà! a spojit je k sobě. Zahřát prsty pro úspěšné spojení. Obalit v kakaovém prášku. Umístit do chladu před podáváním. Nechat pochoutku vykonat svou práci...!
Praliné Mandle-Lískové Ořechy Čokolády Asortiment 180 g - Krabička čokolády

Praliné Mandle-Lískové Ořechy Čokolády Asortiment 180 g - Krabička čokolády

Ručně plněná a tvarovaná vejce s tekutým a křupavým praliné z mandlí a lískových oříšků. Uchovávejte na suchém a chladném místě (18 °C) chráněném před světlem. Průměrné nutriční hodnoty / 100 g, Energetická hodnota, 527 kcal, 2204 kJ Tuky, 31,5 z toho nasycené mastné kyseliny, 9,4 Sacharidy, 50,0 z toho cukry, 47,0 Bílkoviny, 8,1 Sůl, 0,1 Množství na karton: 4 Minimální množství na objednávku: 4 Typ minimálního množství objednávky: Jednotka na karton SKU: P-PN-A-P Země výroby: Francie Předobjednávka: Ano Nejprodávanější: Ne Personalizace: Ano Hmotnost (lbs): 0,40 Délka (palce): 9,00 Šířka (palce): 5,00 Výška (palce): 20,50
Isigny nugátový karamel & sůl Guérande tyčinka 50g v displeji

Isigny nugátový karamel & sůl Guérande tyčinka 50g v displeji

Objevte tyto lahodné měkké nugáty s karamelem a solí z Guérande. Harmonická směs medu, mandlí a karamelu, tyto ochucené nugáty potěší všechny labužníky. Vařené v kotli, tento měkký nugát s karamelem je vyroben podle jedinečného receptu. Řemeslný výrobce nugátů od roku 1920, dům Diane de Poytiers je také autorem mnoha receptů na ovocné nugáty. Reference:261031 POIDS (en KG):0.05 Colisage:49 TVA:20.0%